Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2010 20:55 - ДДС и още нещо
Автор: extravaganza Категория: Други   
Прочетен: 851 Коментари: 0 Гласове:
1



  В условия на световна криза, понижен жизнен стандарт, липса на животоспасяващи лекарства, кражби по селата, блудства в училищата Българчетата, довчерашните пионерчета-днес господа съвсем се "уляха".
  За малкия, средния и другия бизнес отдавна не е тайна произвола на институцията НАП.Извършват се повсеместни ревизии, удължават се неправомерно срокове на ревизии, отказва се право на приспадане на Данъчен кредит ,начисляват се баснословни суми като задължения,  уважават се жалби срещу ревизионни актове с указания за нови ревизии и колелото пак се завърта.... ЗВР/заповед за възлагане на ревизия/, удължаване на срока на ЗВР, РА, обжалване на РА, Административен съд, ВА Съд.
  Незапознатите с материята съвсем ще се объркат, но за тези койти се въртят в "деветте кръга на ада" изобщо не е смешно нито забавна.Добросъвестните данъкоплатци са принудени в продължение на две до четири години да доказват, че "нямат сестра" и тъкмо си мислят, че Български съд е безпристрастен и... О чудо-Съдът се произнася в полза на държавата.
  Ами сега, както се казва в едно предаване.
  Единственото което остава е Европейският съд и то при условие, че бъде убеден в това , че са нарушени правата на човека.Защото той не е четвърта инстанция, без значение, че милата родина е мащеха въпреки всички директиви подписани от управляващите ни.
  Всички гореупоменати неправомерни в разрес със закона действия на НАП целят едно единствено нещо - Да напълнят празната хазна, разрушавайки живота и здравето на гласоподавателите си, довеждайки ги да финансов и емоционален фалит.
  Ще спомена и за широко спряганите "устни заповеди" или "препоръки" за тези действия и на служителите на НАП и Съда, както е казал народа във всеки слух има истина. 
  За Бога братя, събудете се!Да въстанем срещу тази робия!
  То и Турско робство не е имало, било е присъствие - така учат децата в училище вече.


Тагове:   още,   ДДС,


Гласувай:
1



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: extravaganza
Категория: Лични дневници
Прочетен: 53857
Постинги: 17
Коментари: 13
Гласове: 83
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930